Sala na imprezy firmowe

Proponujemy wynajem sali na imprezy firmowe. Klimatyzowana sala, która może posłużyć jako sala konferencyjna do 200 osób. 

Sala spełniająca wymagania do zorganizowania imprezy firmowej jak i pozostała część karczmy, przystosowana jest dla potrzeb osób niepełnosprawnych. Profesjonalną obsługę imprezy firmowej zapewni doświadczony personel, a nasza kuchnia oraz wspaniale zastawione stoły smakowitymi potrawami, które usatysfakcjonują każdego gościa. 

Oferta podstawowa

Nasza podstawowa oferta zapewnia:

  • zupa,
  • drugie danie,
  • 5 zimnych przekąsek,
  • 2 sałatki,
  • deser lodowy,
  • ciasto i owoce,
  • ciepłe i zimne napoje bez ograniczeń.

Dodatkowo zapewniamy wstępną dekorację sali według potrzeb zamawiających. Nie pobieramy „korkowego”.

Istnieje możliwość rozszerzenia oferty według indywidualnych życzeń.

W zakładce FAQ znajdziecie Państwo zestaw najczęściej pojawiających się pytań wraz z odpowiedziami, związanych z organizacją i przebiegiem wesela w naszym lokalu.

Oferta podstawowa

Nasza podstawowa oferta weselna zapewnia:

  • zupa,
  • drugie danie,
  • 5 zimnych przekąsek,
  • 2 sałatki,
  • deser lodowy,
  • ciasto i owoce,
  • ciepłe i zimne napoje bez ograniczeń.

Dodatkowo zapewniamy wstępną dekorację sali według potrzeb zamawiających. Nie pobieramy „korkowego”.

Istnieje możliwość rozszerzenia oferty według indywidualnych życzeń.

W zakładce FAQ znajdziecie Państwo zestaw najczęściej pojawiających się pytań wraz z odpowiedziami, związanych z organizacją i przebiegiem wesela w naszym lokalu.

Skorzystaj z naszej oferty

Duża sala

Sala do 200 osób zapewni Tobie oraz Twoim gościom doskonałą zabawę.

Stół wiejski

Klasyczny kącik zapełniony tradycyjnymi wiejskimi przysmakami.

Swojska obsługa

Sympatyczny i doświadczony personel sprawnie obsłuży Twoich gości.

Parking

Przestronny i bezpieczny parking także dla dużych pojazdów.

Atrakcyjna lokalizacja

Karczma położona jest w przepięknej krajobrazowo dolinie dolnej Narwi.

Jak organizujemy?

Spotkanie

Organizujemy spotkanie na którym pokazujemy naszą salę, ofertę gastronomiczną oraz możliwości technicznie. Wstępnie ustalamy zakres usług.

Ustalenie daty

Spotykamy się ponownie i wyznaczając termin rezerwacji podpisujemy umowę.

Wybór menu

Ustalamy menu oraz wszystkie szczegóły organizacyjne dotyczące planowanej imprezy.

Rozliczenie

Na kilka dni przed nadchodzącym wydarzeniem rozliczamy się, opierając na potwierdzonej liczbie gości.